Bloedbroeders, the movie

Haitsma Bloedbroeders poster

Bloedbroeders poster

In 2007 wordt de film "Bloedbroeders" in Nederland gemaakt en opgenomen. Voor deze opnamen zoekt de cast een winkel die voldoet aan het winkelbeeld uit de jaren `50.
Uiteindelijk komen ze terecht bij Haitsma Geschenkenhuis. De uitstraling van de winkel in de Amaliastraat is authentiek. Uiteraard moet de winkel enigszins aangepast worden, maar er zijn nog elementen die gebruikt worden.

Haitsma Geschenkenhuis krijgt een mooie rol als winkel in een echte Nederlandse film.

Een paar elementen uit de film zijn behouden gebleven, zoals een plakaat aan de buitenkant van de winkel.
Wilt u de film bestellen, neem dan contact op met Haitsma. Wij zorgen dat U de film in uw bezit kan krijgen.

 

 

De film

Nederland
Thriller / Drama; 95 minuten

geregisseerd door Arno Dierickx
met Erik van Heijningen, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Sander van Amsterdam

Haitsma Bloedbroeders

Bloedbroeders

Een zwoele zomer in de jaren zestig. De 16-jarige Simon wil graag in de smaak vallen bij de steenrijke broertjes Arnout en Victor van Riebeeck. Zo komt hij vaak over de vloer op het kapitale landgoed waar Arnout en Victor wonen. Ze luieren, tennissen, draaien plaatjes en dansen met Arnouts mooie vriendin Frederique. Op de zolder van de enorme villa houden ze ondertussen hun maatje Ronnie verborgen, een kleine crimineel die op de vlucht is voor zijn vader en de politie. Zonder dat ouders of personeel ook maar iets doorhebben houdt hij zich daar schuil. Aanvankelijk vinden de jongens het allemaal wel grappig, tot Ronnie een last wordt en zij zelfs door hem gechanteerd worden. Hoe komen ze van hem af?