Prijzen, bekers en trofeeën Haitsma Ridderkerk

Organiseert u een wedstrijd, heeft u een tournooi of wilt u gewoon iemand feliciteren en bedanken voor een prestatie.

Haitsma assortiment bekers

Haitsma assortiment bekers

Voor allerlei soorten sport en evenementen is er een passende beker of trofee. Of het nu een algemene beker is, of een echte trofee gebaseerd op de sport, activiteit of prestatie.
U kunt alle soorten sportbekers, sportprijzen en trofeeën nu bestellen via onze nieuwe site : www.haitsmagraveerwerk.nl

Dan is daar een grote collectie bekers. Maar ook een grote collectie speciale “bekers”. Dit voor onder andere de paardensport, de hengelsport, de tennis, de badminton, voor het golfen en ga zo maar door. Maar ook voor meer persoonlijkere prestaties als voor een brandweerman, een golfer, een autocoureur, een visser en ga zo maar door. Wij hebben een breed assortiment van uiteenlopende bekers en trofeeën. Is het niet op voorraad, dan zorgen wij er voor dat het er komt. (natuurlijk hele kleine uitzonderingen daargelaten).

En, een trofee is pas echt leuk, als die gepersonaliseerd wordt. Wij kunnen (bijna) alle bekers en trofeeën graveren. En bij elke beker en trofee kunnen wij een bijpassend plaatje plaatsen met de tekst er op die u wilt. Wij verzorgen zelf het graveren, dus u weet zeker dat het goed is.

En als het om prijzen gaat, dan verdienen wij er eigenlijk zelf wel een. Want wij hebben de beste prijzen voor uw bekers en trofeeën.

Kom naar onze nieuwe site, wij helpen u graag verder.